
Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που προσέφερε ο Ατζούν για το ΜasterChef
Ο τούρκος παραγωγός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα
Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε πρώτη φορά για την δελεαστική πρόταση που δέχτηκαν οι τρεις κριτές του MasterChef για να μεταφέρουν την εκπομπή σε άλλο κανάλι.
Ο αγαπημένος σεφ μιλώντας στην εκπομπή Super Kατερίνα τα όσα έχουν ήδη γραφτεί, ότι δηλαδή η πρόταση του Ατζούν Ιλίτζαλι ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
«Ναι, ισχύει! Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.
Ο Πάνος Ιωαννίδης συνέχισε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς





