
Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που προσέφερε ο Ατζούν για το ΜasterChef
Ο τούρκος παραγωγός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα
Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης μίλησε πρώτη φορά για την δελεαστική πρόταση που δέχτηκαν οι τρεις κριτές του MasterChef για να μεταφέρουν την εκπομπή σε άλλο κανάλι.
Ο αγαπημένος σεφ μιλώντας στην εκπομπή Super Kατερίνα τα όσα έχουν ήδη γραφτεί, ότι δηλαδή η πρόταση του Ατζούν Ιλίτζαλι ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
«Ναι, ισχύει! Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Τα ποσό είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν το χρημάτων νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης.
Ο Πάνος Ιωαννίδης συνέχισε: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ, και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».
- Ο αγχώδης Ιταλός διαιτητής του τελικού του Conference League και οι ασκήσεις οραματισμού!
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Ηλεία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Καθυστερήσεις στην συμφωνία για ΗΠΑ και Ιράν, εξαιτίας της ορολογίας για τα πυρηνικά και τις κυρώσεις
- Βασίλισσα Ελισάβετ: Παράταση για την έκθεση μόδας που σπάει κάθε ρεκόρ – Οι τρεις κανόνες του στιλ ως όπλο
- Stoiximan GBL: Πότε θα διεξαχθούν είναι οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος – Αυτές είναι οι ημερομηνίες
- Κρήτη: Θρίλερ με τις γέννες και τα παιδιά της 25χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο πριν μεταφέρει στο νοσοκομείο το 3χρονο κοριτσάκι





