Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ - Επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε στο δάσος ανήκει στην 23χρονη Γκάμπι Πετίτο

ΗΠΑ – Επιβεβαιώθηκε ότι η σορός που βρέθηκε στο δάσος ανήκει στην 23χρονη Γκάμπι Πετίτο

Ανθρωποκυνηγητό για τον ύποπτο αρραβωνιαστικό. «Ανθρωποκτονία» απεφάνθη ο ιατροδικαστής

Τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν σε περιοχή του Εθνικού Δάσους Μπρίτζερ Τέτον επιβεβαιώθηκε ότι ανήκουν στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο, της οποίας τα ίχνη είχαν χαθεί στο τέλος Αυγούστου στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι αναψυχής με τροχόσπιτο, μαζί με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λάντρι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Πετίτο, Ρίτσαρντ Στάφορντ, επιβεβαίωσε ότι η σορός ήταν της 22χρονης με επιστολή του στο Business Insider.

Η σορός της Πετίτο εντοπίστηκε κοντά στο Spread Creek την Κυριακή, μετά από εκτεταμένη έρευνα που διεξήχθη από πράκτορες του FBI, στην οποία συνέβαλαν καθαριστικά τα social media και άνθρωποι που, με κάποιο τρόπο, συναντήθηκαν τον Αύγουστο με το ζευγάρι.

Το FBI έγραψε στο Twitter ότι ο ιατροδικαστής της κομητείας Τέτον, Δρ Μπρεντ Μπλου, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος ήταν ανθρωποκτονία, στα προκαταρκτικά του ευρήματα.

«Η αιτία του θανάτου παραμένει εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων της νεκροψίας», δήλωσε το FBI, ενώ είπε ότι ο αρραβωνιαστικός της Πετίτο, Μπράιαν Λάντρι, είναι ένα άτομο που «ενδιαφέρει».

«Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με το ρόλο του κ. Λάντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του, πρέπει να επικοινωνήσει με το FBI», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας, Μάικλ Σνάιντερ.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι ήθελε να περιμένει μέχρι η σορός της Πετίτο να επιστρέψει στο σπίτι, πριν δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης, που έδωσαν χρόνο στην οικογένεια Πετίτο για να θρηνήσει», ανέφερε σε δήλωσή του ο Ρίτσαρντ Στάφορντ.

Οι Αρχές της Φλόριντα ανακοίνωσαν ότι διερευνούν πλάνα από κάμερα για κυνήγι ελαφιών. Σε αυτά φαίνεται ένας ταξιδιώτης, η φιγούρα του οποίου μοιάζει με τον Μπράιαν Λόντρι, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

Ο Σαμ Μπας ανέφερε ότι εντόπισε τον άντρα να φέρει σακίδιο στις 6:17 το πρωί της Δευτέρας, στην πόλη Μπέικερ της Φλόριντα. Το σημείο βρίσκεται περίπου 500 μίλια μακριά από το σπίτι του Λόντρι, στο Νορθ Πορτ.

«Δεν λέω ότι αυτός είναι, αλλά όποιον κατέγραψε η κάμερά μου το πρωί στο Μπέικερ, ταιριάζει πολύ στην περιγραφή του Μπράιαν Λόντρι», έγραψε ο Μπας στο Facebook. Ήδη, υπήρξε επικοινωνία με τις Αρχές, ενώ οι άνθρωποι στην περιοχή είναι προσεκτικοί.

Ο Λόντρι θεωρείται «άνθρωπος ενδιαφέροντος» στην εξαφάνιση της Πετίτο, ενώ οι γονείς του ανέφεραν ότι αγνοείται από την Παρασκευή. Το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Οκαλούζα επιβεβαίωσε ότι ερευνούν τις εικόνες, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει ακόμη επιβεβαίωση.

Στα social media παρατήρησαν το σακίδιο

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ότι το σακίδιο του άντρα μοιάζει με αυτό που υπήρχε σε φωτογραφία του Λόντρι σε story στο Instagram. «Φαίνεται ότι ο τύπος από το βίντεο του Σαμ Μπας, στο Μέικερ της Φλόριντα, έχει το ίδιο σακίδιο με τον Μπράιαν Λόντρι. Θα μπορούσε να είναι ο ίδιος;», έγραψε ένας χρήστης.

Οι γονείς του υποστήριξαν στις Αρχές ότι ο Μπράιαν έφυγε από το σπίτι με ένα σακίδιο, για να πάει για πεζοπορία στην περιοχή. Ωστόσο, δεν επέστρεψε ποτέ. Ήδη, οι Αρχές επιχειρούσαν να τον εντοπίσουν στο καταφύγιο του Κάρλτον, στην κομητεία Σαραζότα, όπου φέρεται ότι εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τον Ιούλιο, η Γκάμπριελ Πετίτο έφυγε από τη Νέα Υόρκη με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, με τον οποίο σκόπευαν να παντρευτούν, προκειμένου να κάνουν ένα ταξίδι τεσσάρων μηνών με βανάκι. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το ζευγάρι αναρτούσε συχνά φωτογραφίες και βίντεο σε Instagram και YouTube.

Την 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος του με το βανάκι στο σπίτι τους, στη Φλόριντα. Έντεκα ημέρες αργότερα, η οικογένεια της Γκάμπριελ Πετίτο πήγε στις Αρχές, ενημερώνοντας για την εξαφάνισή της, καθώς δεν είχαν νέα της από το τέλος Αυγούστου.

Η υπόθεση κινητοποίησε άμεσα τα social media, όπου το ζευγάρι αναρτούσε φωτογραφίες από το ταξίδι, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να προσφέρουν βοήθεια.

Στο ταξίδι, το ζευγάρι δείχνει χαρούμενο να απολαμβάνει το ταξίδι του με αγκαλιές, χαμόγελα και βόλτες στις παραλίες.

Ωστόσο, η αστυνομία του Μόαμπ στη Γιούτα δημοσιοποίησε βίντεο, στο οποίο η Γκάμπριελ ή Γκάμπι, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της, εμφανίζεται να κλαίει σε ένα αυτοκίνητο, όταν η αστυνομία παρενέβη σε καβγά του ζευγαριού.

Το βίντεο άρχισε να δημιουργεί προβληματισμούς για το ρόλο του Μπράιαν Λόντρι, στον οποίο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024