Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασία Τσιλιμπίου - Στο Κομάντα και Δράκοι κάνω την Ναυσικά που είναι λίγο ξινούλα

Αναστασία Τσιλιμπίου – Στο Κομάντα και Δράκοι κάνω την Ναυσικά που είναι λίγο ξινούλα

Η ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη πρεμιέρα του MEGA

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, πρωταγωνίστρια της σειράς Κομάτα και Δράκοι που κάνει σήμερα πρεμιέρα μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν θέλω να πω πάρα πολλά για τη σειρά, θα ήθελα να τη δείτε» ανέφερε η ηθοποιός λίγες μόνο ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του MEGA.

«Η οικογένεια μου μετακομίζει στην Κρήτη γιατί ο πατέρας μου παίρνει μετάθεση για το αστυνομικό τμήμα Καλοχωρίου. Ο αδερφός μου ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος γίνονται μέλη της συμμορίας των Κομάντο και μπλέκουν σε πολλές περιπέτειες. Εγώ είμαι η Ναυσικά, είμαι λίγο ξινούλα, είμαι η μεγάλη κόρη του Βασίλη Μπισμπίκη» είπε η ηθοποιός χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλά για το σενάριο.

«Έμαθα πάρα πολλά πράγματα από το ‘Νησί’ και η συνεργασία μου με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ θέλω να γίνω ηθοποιός» τόνισε η ίδια.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου θυμήθηκε ότι «κάποιος με είδε πολύ μικρή και είπε στην μητέρα μου ότι πρέπει να ασχοληθώ με αυτό. Πάντα έβλεπα μόδα στις πρωινές εκπομπές και έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου ήταν επιφυλακτικοί αλλά είδαν ότι μου άρεσε. Έκανα μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία και μετά κόλλησα με την υποκριτική».

«Οι γονείς μου ήθελαν να με προστατέψουν, ήταν πάντα δίπλα μου και δεν έζησα ποτέ τίποτα περίεργο. Προσπαθώ να κάνω την ομορφιά να περνάει απαρατήρητη, προτιμώ να με βλέπουν για την τέχνη μου» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Το κορίτσι από τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» εξήγησε ότι στο Λύκειο υπήρχε ένα κενό στη δουλειά της και σκέφτηκε ότι ίσως να μην ακολουθήσει το όνειρό της. Λίγο μετά ήρθε η δουλειά στην Τουρκία και όλα πήραν το δρόμο τους για την όμορφη κοπέλα.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024