Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Halloween Kills - Ο τρόμος επιστρέφει στην πιο εφιαλτική «Νύχτα με τις μάσκες»

Halloween Kills – Ο τρόμος επιστρέφει στην πιο εφιαλτική «Νύχτα με τις μάσκες»

Το Halloween Kills έρχεται να ανατρέψει τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας του Halloween

Η ταινία Halloween (Νύχτα με τις μάσκες) αποτελεί μία από τις θρυλικές σειρές ταινιών θρίλερ στην ιστορία του σινεμά.

Ο serial killer Michael Myers 43 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη συνεχίζει να σκορπά τρόμο καθώς επιστρέφει μέσα από το νέο κεφάλαιο της σειράς ταινιών, με τίτλο Halloween Kills.

Το τρέιλερ του Halloween Kills είναι εδώ και έρχεται να ανατρέψει τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας του Halloween (2018), όπου όλοι πιστέψαμε ότι η Laurie (Jamie Lee Kurtis) κατάφερε να σκοτώσει τον Myers, βάζοντάς του φωτιά.

Ο «μπαμπούλας» ωστόσο όχι μόνο επιβίωσε από τις φλόγες αλλά σκότωσε και τους πυροσβέστες.

Στην περίληψη του Halloween Kills μαθαίνουμε:

Λίγα λεπτά αφότου η Laurie Strode, η κόρη της Karen και η εγγονή Allyson άφησαν το κρυμμένο τέρας Michael Myers εγκλωβισμένο στο υπόγειο να καεί, η Laurie μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ επικίνδυνους τραυματισμούς, πιστεύοντας τελικά ότι σκότωσε τον βασανιστή της. Αλλά όταν ο Michael καταφέρνει να απελευθερωθεί από την παγίδα της Laurie, όλα ξεκινούν πάλι από την αρχή.

Καθώς η Laurie πολεμά τον πόνο της και ετοιμάζεται να αμυνθεί εναντίον του, εμπνέει όλο τον Haddonfield να ξεσηκωθεί ενάντια στο ασταμάτητο τέρας. Οι γυναίκες του Strode εντάσσονται σε μια ομάδα άλλων επιζώντων από την πρώτη επίθεση του Michael που αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, σχηματίζοντας έναν όχλο επαγρύπνησης που ξεκινά να τον κυνηγήσει μια για πάντα. Το κακό πεθαίνει απόψε.

Το Halloween Kills επανενώνει τους Kyle Richards, Nancy Stephens και Charles Cyphers από την αρχική ταινία του Halloween του 1978 ως αυτοί που επέζησαν, και ο νεοφερμένος της σειράς Anthony Michael Hall θα υποδυθεί τον Tommy Doyle.

Ο Nick Castle, ο αρχικός Michael, επιστρέφει και θα είναι το πρόσωπο που κρύβεται κάτω από την μάσκα, ενώ ο κασκαντέρ James Jude Courtney θα αναλάβει όλα τα «φονικά».

Ο Will Patton θα επιστρέψει στον ρόλο του ως αστυνομικός του Haddonfield.

Το Halloween Kills κάνει πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και στη συνδρομητική πλατφόρμα Peacock.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024