Πρώτα από όλα ανήκε στο καστ του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ, με τον Ντάνο και τις λοιπές προσωπικότητες που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας.
Δεύτερον έκανε παρέα με τον μάνατζερ ράγκμπι, ένα επάγγελμα που μας διέφευγε μέχρι το σπάσιμο της πρώτης καρύδας.
Και τρίτον, είχε ανοίξει μνημειώδη κόντρα με την Ελισάβετ, την οποία και ψήφιζε κάθε φορά για αποχώρηση από το νησί.
Φυσικά, αναφερόμαστε στον Ορέστη Τσανγκ ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει αν θα επέστρεφε στο Survivor για το All Star.
Όμως, με λύπη σας μεταφέρουμε ότι ο ίδιος αρνήθηκε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας:
«Προσωπικά, αυτή τη στιγμή έχω πάρα πολλή δουλειά και νομίζω ότι αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα»
«Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις κινηματογραφικές παραγωγές και νομίζω ότι η Ελλάδα με όλες αυτές τις ομορφιές που έχουμε και τα όμορφά μας νησιά, ενδείκνυται για να κάνουμε κινηματογραφικές παραγωγές. Να αναδείξουμε τις ομορφιές της Ελλάδας στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο».
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.