Big Brother – Απασφάλισε ο Στηβ Μιλάτος – «Με πιάνει μια αηδία»
Πολλά τα νεύρα στο Big Brother, με τον Στηβ Μιλάτο να τα βάζει με όλους και όλα...
Ειδικότερα ο Στηβ Μιλάτος είπε για την Μαίρη πως «από εκεί που ήταν μόνο με τον Νίκο και τον Κωστή και μίλαγε λίγο πιο σπαστά με τους υπόλοιπους από τη στιγμή που έφυγε η Σοφία, ξεκίνησε λίγο να ανοίγεται, να απλώνεται και να μιλάει. Ή το κάνει στρατηγικά… Την κρατάω και γω σε μια απόσταση μέχρι να καταλάβω το ποιόν της και να μπορέσω να βγάλω μια ολοκληρωμένη γνώμη για αυτήν».
«Το ότι ήρθα χωρίς στρατηγική και θέλω απλά να περάσω καλά δεν ισχύει για κανέναν λόγο! Έχει έρθει με απόλυτη στρατηγική και ξέρει καλά τι κάνει» πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος στις συμπαίκτριες του στον κήπο του Big Brother.
«Το σέβομαι και την σέβομαι σαν αντίπαλο πλέον. Την είχα υποτιμήσει. Με πιάνει μια αηδία και όταν με πιάνει μια αηδία δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.
Έχω την απάθεια αλλά μέχρι ένα σημείο. Μετά από κάποιο σημείο όμως θέλω να ανοίξω το στόμα μου…».
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
