Άρης – Μέσα ο Γκαρσία, εκτός Χαϊροβιτς και Μπεναλουάν
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό και τον Γαλλοτυνήσιο αμυντικό.
Ο Ματέο Γκαρσία κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός για λόγους τακτικής τους Χαϊροβιτς και Μπεναλουάν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (22/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Denis Cesar De Matos, Cuesta, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Lucas Sasha, Jeggo, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.