Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Lil Nas X είναι μια αποκάλυψη στο πρώτο του άλμπουμ

Ο Lil Nas X είναι μια αποκάλυψη στο πρώτο του άλμπουμ

Οι αμέτρητοι fans του δεν περίμεναν τίποτα λιγότερο από τον 22χρονο ράπερ

Είναι μόλις 22 και ήδη σούπερ σταρ. Το σινγκλ του έσπασε ταμεία και το κοινό του δεν άργησε να σχηματιστεί και να…φανατιστεί.

Έχει επανεφεύρει έντεχνα τον όρο queer χάρη στην ενθουσιώδη, αυθόρμητη φύση του που απλώνεται πέρα από τον άντρα και πέρα από την γυναίκα.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης-το προσωπικό του πάρκο ψυχαγωγίας-η επιδεξιότητά του είναι εντυπωσιακή. Φυσικά, δεν έχει μόνο καλοπροαίρετα και αγαπησιάρικα σχόλια ο Lil Nas X, αλλά και haters, μεταξύ των οποίων και ομοφοβικοί/

Το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ

Το «Montero» είναι εύθραυστο, είναι θρασύ, άγριο και ιδιαίτερο.

Ο Lil Nas X δεν διστάζει να χλευάσει τον εαυτό του στο «One of Me», ενσαρκώνοντας τις φωνές των πιο μοχθηρών κριτών του. Αυτό θα πει ευφυία, αλλά και καλό γούστο.

Το «Old Town Road» , που κυκλοφόρησε το 2019, ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα ποπ τραγούδι: λειτούργησε επίσης ως κατηγορητήριο για τον ρατσισμό στην country μουσική, μια ευκαιρία για διαγενεακή ενότητα μεταξύ των αστέρων της ποπ και, επίσης, ένα δημοψήφισμα για το αν οι άνθρωποι που πέρασαν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο θα μπορούσαν να βιώσουν, πλέον, κάτι που μοιάζει με απλή απόλαυση.

Αλλά ακόμα και όταν το «Old Town Road» έριξε τον δημιουργό του στο προσκήνιο, δεν ήταν ακόμη σαφές εάν ο Lil Nas X (γεννημένος ως Montero Lamar Hill) ήταν ένας μουσικός που θα μείνει ή απλώς ένας μάγος του…virality που κλείνει το μάτι στην εποχή και τα τεχνάσματά της.

Δεν είναι το ίδιο δυνατά και αξιομνημόνευτα όλα τα τραγούδια του δίσκου, αλλά αποκαλύπτουν ότι ο Nas είναι ένας καλλιτέχνης, όχι απλώς ένας influencer.

Στα 20 του χρόνια, κατόρθωσε κάτι που θα ονειρεύονταν χιλιάδες συνομίληκοί του καλλιτέχνες, με τρόπο αξιοθαύμαστο: σαρκασμό, προσωπικό στιλ, προσεγμένο στίχο και ιδιαίτερο μουσικό στίγμα.

Οι New York Times τον αποκάλεσαν Δούρειο Ίππο. Ίσως επειδή η μουσική του φέρνει αλλαγές που θα κατατροπώσουν την μουσική όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024