Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή… κορυφής με Βινίσιους και Μπενζεμά για τη Ρεάλ Μαδρίτης! (1-2)

Ανατροπή… κορυφής με Βινίσιους και Μπενζεμά για τη Ρεάλ Μαδρίτης! (1-2)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφερε τούμπα το ματς με τη Βαλένθια μέσα σε δύο λεπτά χάρη στους Βινίσιους και Μπενζεμά και πήρε διπλό… κορυφής στο «Μεστάγια» (1-2).

Βινίσιους, Μπενζεμά, ανατροπή και… κορυφή! Η Ρεάλ Μαδρίτης με απόλυτους πρωταγωνιστές τον νεαρό εξτρέμ και τον Γάλλο επιθετικό έφτασε στην ολική ανατροπή κόντρα στη Βαλένθια (1-2) και έφυγε από το «Μεστάγια» με μια μεγάλη νίκη.

Ότι έκαναν κόντρα στην Ίντερ έκαναν και με τις «νυχτερίδες» οι Μαδριλένοι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν το πάνω χέρι και τις ευκαιρίες, όμως ένα γκολ του Ροντρίγκο στο τέλος τους άφησε… παγωτό.

Έτσι και σήμερα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, πήραν και το προβάδισμα στο 66ο λεπτό χάρη σε γκολ του Ούγκο Ντούρο, που είναι δανεικός από την δεύτερη ομάδα των «μερένχες», όμως στο τέλος έμειναν με… άδεια χέρια.

Εκεί που όλα έδειχαν πως η «Βασίλισσα» οδεύει προς την πρώτη της ήττα, ο Βινίσιους έφερε το ματς στα ίσια στο 86ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπενζεμά το έφερε τούμπα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, έχοντας 2 βαθμούς απόσταση από την Αλέτικο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Αλντερέτε, Γκάμπριελ, Κορέια (22’ Λάτο), Βας, Γκιγιαμόν, Ντούρο (79’ Κόστα), Σολέρ (15’ Μούσα), Γκόμες (79’ Ράτσιτς), Γουέδες (79’ Μάρκος Αντρέ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (26’ Λούκας Βάσκεθ), Αλάμπα, Μιλιτάο, Νάτσο, Κασεμίρο (67’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε (78’ Ίσκο), Μόντριτς (67’ Ροδρίγο), Αζάρ (78’ Γιόβιτς), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024