Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KENZO - Αέρας ανανέωσης με άρωμα Ιαπωνίας στον διάσημο οίκο

KENZO – Αέρας ανανέωσης με άρωμα Ιαπωνίας στον διάσημο οίκο

Ο Nigo, γνωστός ως ο ιδρυτής των «A Bathing Ape», θα ενταχθεί στον Kenzo στις 20 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να αποκαλύψει την πρώτη του συλλογή το 2022.

O βετεράνος σχεδιαστής ενδυμάτων streetwear, NIGO θα είναι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του KENZO, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος LVMH.

Είναι η πρώτη φορά που ο οίκος θα έχει Ιάπωνα σχεδιαστή επικεφαλής, από τότε που ο αείμνηστος Kenzo Takada παραιτήθηκε από το brand που φέρει το όνομά του, το 1999.

Ο NIGO, ο οποίος είναι ιδρυτής των brand A Bathing Ape και HUMAN MADE – θα διαδεχθεί τον Felip Oliveira Baptista, ο οποίος αποχώρησε από τον Kenzo τον Ιούνιο μετά από δύο χρόνια στον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Ο Σίντνεϊ Τολεντάνο, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του LVMH Fashion Group, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Nigo ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Maison Kenzo. Η άφιξη ενός εξαιρετικά ταλαντούχου Ιάπωνα σχεδιαστή θα μας επιτρέψει να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία του Οίκου που ίδρυσε ο Τακάντα Κένζο».

Σε πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με τον νέο του ρόλο, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο σχεδιαστής σημείωσε ότι εισήλθε στη βιομηχανία της μόδας την ίδια χρονιά που ο LVMH απέκτησε τον KENZO και αποκάλεσε τη νέα του αποστολή «τη μεγαλύτερη πρόκληση της 30χρονης καριέρας του».

View this post on Instagram

A post shared by KENZO (@kenzo)

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024