Μιθριδάτης – Γιατί δεν θα ενωθούν ποτέ ξανά τα Ημισκούμπρια;
Ο Μιθριδάτης μίλησε για την Μαρινέλλα, τα θρυλικά Ημισκούμπρια και τις νέες του συνεργασίες
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του OPEN Weekend ο Μιθριδάτης αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Μαρινέλλα αλλά και για εάν θα ξαναδούμε τα Ημισκούμπρια μαζί.
Η συνεργασία με την Μαρινέλλα
«Στο είδος που παίζω, που είναι το χιπ χοπ, η βάση της μουσικής είναι να δανείζεται στοιχεία από άλλα κομμάτια και άλλα είδη και να τα μετατρέπει σε κάτι διαφορετικό και καινούργιο. Στο αυθεντικό κομμάτι, η Μαρινέλλα απευθύνεται στο αμόρε της και λέει τι θα έκανε για αυτό. Εγώ το έχω προσεγγίσει διαφορετικά, απευθύνομαι στο κοινό, στους έρωτες και στον ίδιο μου τον εαυτό. Οπότε είναι τελείως διαφορετικό. Δεν ήταν ακριβώς συνεργασία ούτε συνεργάστηκα με την Μαρινέλλα, καθώς χρησιμοποίησα την αυθεντική της φωνή από το ηχογράφημα, αλλά πήρα την ευλογία της».
«Δεν νομίζω ότι θα γίνονταν ξανά ένα τα Ημισκούμπρια»
«Δεν νομίζω ότι θα γίνονταν ξανά ένα τα Ημισκούμπρια γιατί πολύ απλά πιστεύω ότι είναι τόσο σημαντικά για μένα που, όπως σεβόμαστε την αρχή και την πορεία τους, πρέπει να σεβαστούμε και το φινάλε τους. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη διάλυση, απλά θεωρώ ότι έκλεισε ένας κύκλος. Σταματήσαμε να συνεργαζόμαστε τα μέλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Ημισκούμπρια δεν προχωρούν. Μπορεί να μη συνεχίζουν να δημιουργούν καινούργιο υλικό, αλλά έχουν τόσο υλικό που ο άλλος μπορεί να τα ακούει για πάντα» πρόσθεσε στην συνέντευξη του.
Δείτε το βίντεο
- Αποστολάκη: Η κυβέρνηση αρνείται τη λογοδοσία, μετατρέπει τη Βουλή σε πεδίο αμνήστευσης και ατιμωρησίας
- Το σπαρακτικό γράμμα της μητέρας του Μάθιου Πέρι
- Global Sumud Flotilla: Ανοιχτή επιστολή των συγγενών και φίλων των απαχθέντων στην ελληνική κυβέρνηση
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442