Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσακαλώτος στον ΟΤ – Πρόβλεψη για εκλογές το 2022

Τσακαλώτος στον ΟΤ – Πρόβλεψη για εκλογές το 2022

Κριτική για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Οικονομικό Ταχυδρόμο. 

Κριτική για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.

Όπως τόνισε ο κ. Τσακαλώτος, τα μέτρα Μητσοτάκη είναι υπέρ των πλουσίων και των ευκατάστατων κάνοντας μνεία για οικονομική ανισότητα.

Για τα μέτρα Μητσοτάκη

Ερωτηθείς ο κ. Τσακαλώτος για το τί θα έκανε αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «θα κάναμε ότι κάναμε με τα μνημόνια όπου μειώσαμε τον δημοσιονομικό χώρο ανάμεσα σε δαπάνες και μειώσεις φόρους» καθώς και στοχευμένη πολιτική για να αντιμετωπιστεί η ανισότητα.

Ο κ. Τσσκαλώτος υπενθύμισε ότι παρά το γεγονός ότι είμασταν 3 χρόνια στα Μνημόνια και ένα χρόνο εκτός, καταφέραμε να μειώσουμε τις ανισότητες, μειώσουμε τη φτώχεια καθώς και την παιδική φτώχεια.

Για την ανάπτυξη

Το γεγονός ότι έχουμε ανάπτυξη είναι καλό αλλά πρέπει να βιώσιμη και δίκαιη, τόνισε ο κ. Τσακαλώτος, ενώ υπογράμμισε ότι αν η ανάπτυξη δεν θα είναι δίκαιη, δεν είναι βιώσιμη.

Αν επιμένεις στις ανισότητες και δεν ανεβάζεις τον κατώτατο μισθό, δεν κάνεις πιο ευέλικτη την εργασία, τότε αυτή η ανάπτυξη έχει «κοντά ποδάρια» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες Τσίπρα το απόγευμα σημείωσε ότι η μεσαία τάξη είναι ένα θέμα στο οποίο επικεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει και της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Για εκλογές

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι θα έχουμε εκλογές το 2022.

«Πιστεύω ότι δεν θα θέλει η κυβέρνηση να καταθέσει προσχέδιο προϋπολογισμού το 2022 για το 2023 που θα έχουμε το καινούριο σύμφωνα σταθερότητας μετά από τις γερμανικές εκλογές».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024