Big Brother – Χαμός στο πλατό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η παρουσιάστρια έφερε τα πάνω κάτω στο ριάλιτι τόσο με την εκρηκτική παρουσία της, όσο και με τις ατάκες της
Ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό του Big Brother κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής καθώς εκεί βρέθηκε για πρώτη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Η παρουσιάστρια έφερε τα πάνω κάτω στο ριάλιτι τόσο με την εκρηκτική παρουσία της, όσο και με τις ατάκες της.
«Είναι η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους. Στο διάλειμμα εδώ, είναι η Κωνσταντίνα εδώ, είναι εκεί, το φόρεμα φεύγει, ανεβαίνει, κατεβαίνει. Συγχωρέστε μας απόψε, αυτό που βλέπετε δεν είναι κανονικό live, είναι κάτι άλλο», ακούσαμε να λέει η Ναταλί Κάκκαβα αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα.
«Θες συνέχεια επιβεβαίωση, θα το κάνω, θα το κάνω», είπε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
«Δεν ξαναέρχομαι», απάντησε με χιούμορ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Να θυμίσουμε πως κατά την είσοδό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ξέχασε να πετάξει και την μπηχτή της.
«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαιούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030


