Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παγώνη - Όλοι θα κάνουμε τρίτη δόση εμβολίου - Επιθετική η μετάλλαξη Δέλτα σε παιδιά

Παγώνη – Όλοι θα κάνουμε τρίτη δόση εμβολίου – Επιθετική η μετάλλαξη Δέλτα σε παιδιά

Μετά τους ανοσοκατασταλμένους και τους υγειονομικούς, προτεραιότητα για την τρίτη δόση θα έχουν «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο», ενώ η κ. Παγώνη εκτίμησε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού

Τρίτη δόση εμβολιασμού για όλους προανήγγειλε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Εννοείται θα κάνουμε τρίτη δόση. Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περιμένουμε την Επιτροπή των Εμβολίων, που αργούν στις εισηγήσεις τους» σημείωσε η κ. Παγώνη, λέγοντας ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια, μετά τους ανοσοκατασταλμένους και τους υγειονομικούς, προτεραιότητα για την τρίτη δόση θα έχουν «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο», ενώ εκτίμησε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

«Επιθετική μετάλλαξη στα παιδιά και στους νέους η Δέλτα. Από τις δυσκολότερες μεταλλάξεις που έχουμε. Δεν το περιμέναμε κι εμείς» τόνισε η γιατρός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη εμβολιασμού των παιδιών.

«Στο Λος Άντζελες έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στα παιδιά στα σχολεία γιατί ήταν πολλά τα κρούσματα. Και ένα μεγάλο ποσοστό μπήκε σε ΜΕΘ. Και δεν θα ήθελε κανείς μας, με τίποτα, να δει παιδάκια διασωληνωμένα» ανέφερε, κάνοντας έκκληση  στους παιδιάτρους να ενημερώσουν τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

«Να εμβολιάσουν οι γονείς τα παιδιά τους για την ασφάλεια τους. Δεν θα ήθελα να βλέπω παιδάκια στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ» τόνισε.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024