Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη χρυσάφι για τον Ολυμπιακό και ιδανικό «σενάριο»

Νίκη χρυσάφι για τον Ολυμπιακό και ιδανικό «σενάριο»

Ο πρωταθλητής Ελλάδος θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να παίξει με την Φενέρ, ως πρώτος του ομίλου μετά την χθεσινή νίκη κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός ήθελε πάση θυσία τη νίκη στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην Αντβέρπ.

Ήταν μια νίκη που μπορεί ν’ αποδειχθεί χρυσάφι για την ομάδα του λιμανιού σε ότι αφορά την εξέλιξη των πραγμάτων στον όμιλο.

Ίσως αυτό το γκολ του Ρέαμπτσιουκ στο φινάλε του παιχνιδιού να είναι καθοριστικό για τους ερυθρόλευκους στην εξέλιξη του ομίλου και το λέμε αυτό παρά το ότι είμαστε ακόμα στην πρώτη αγωνιστική.

Θα πρέπει εδώ μάλιστα να σημειωθεί πως το «σενάριο» της βραδιάς ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό, καθώς η ελληνική ομάδα νίκησε στο φινάλε ενώ παράλληλα ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις το γκολ που πέτυχε η Φενέρ στην Γερμανία και το οποίο θα έδινε εκτός έδρας νίκη στους Τούρκους επί της Άιντραχτ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να παίξει με την Φενέρ, ως πρώτος του ομίλου μετά την χθεσινή νίκη κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Οι ερυθρόλευκοι ήξεραν πολύ καλά πως έπρεπε πάση θυσία να πάρουν τη νίκη και πέτυχαν κάτι που δεν είναι εύκολο.

Παρά την ψυχρολουσία από την ισοφάριση των Βέλγων, είχαν την επιμονή να ψάξουν το δεύτερο γκολ και δικαιώθηκαν με το γκολ του Ρέαμπτσιουκ.

Θα πρέπει εδώ να σταθούμε λοιπόν σ’ αυτό που ζητά συνεχώς ο Μαρτίνς από τους πλάγιους μπακ της ομάδας του. Αυτά τα ανεβάσματα θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός. Αυτή την κίνηση που έκανε στο 2-1 ο διεθνής μπακ των πειραιωτών, μια κίνηση που έδωσε την ευκαιρία στον Βρουσάι να βρει στήριγμα και στον Ολυμπιακό να βρει γκολ νίκης.

Ωστόσο θα πρέπει εδώ να επισημανθεί η επιστροφή του Μαντί Καμαρά στο βασικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά, καθώς ο διεθνής χαφ έκανε δύο ασίστ στον Ελ Αραμπί κι αυτό φανερώνει πολλά.

Κι αν στην πρώτη φάση το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ, την δεύτερη φορά έγινε το 1-0 με μια σέντρα «λουκούμι» από τον Μαντί.

Έδωσε πολλά στον Ολυμπιακό ο διεθνής χαφ και η παρουσία του στο βασικό σχήμα βελτίωσε πολλά στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών Ελλάδος.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η καλή εμφάνιση του Σισέ, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες στην άμυνα των ερυθρόλευκων και κέρδισε τις περισσότερες εξ αυτών. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ήταν εξαιρετικός και δείχνει πως ο Μαρτίνς μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Κι όσο για τον Ελ Αραμπί; Έκανε την δουλειά του και με το παραπάνω. Αυτό θέλεις από το σέντερ φορ. Να βάλει τον αντίπαλο στόπερ και την μπάλα στα δίχτυα και ο Μαροκινός το έκανε στην φάση του πρώτου γκολ των ερυθρόλευκων, με μια κεφαλιά – όνειρο.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024