ΣΥΡΙΖΑ – Το όνομα Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να είναι στα ονόματα μαθητών που δημοσίευσε ο κ. Μπογδάνος
Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού, σχετικά με το περιστατικό που αφορά στο βουλευτή της ΝΔ, Κ. Μπογδάνο
Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνστανίνου Μπογδάνου, ο οποίος αναδημοσίευσε άρθρο ιστοσελίδας – που ανήκε μέχρι το 2019 στον ίδιο – το οποίο περιείχε λίστα με τα ονόματα νηπίων μεταναστών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να διαγράψει από τη ΝΔ τον Κ. Μπογδάνο, κάτι που δεν συνέβη, παρότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έστειλε μία σαφή προειδοποίηση στο βουλευτή, τονίζοντας πως «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».
Η Κουμουνδούρου, στη συνέχεια και με αφορμή την τιμητική πολιτογράφηση ως Ελλήνων της μητέρας και του μικρού αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζει σε νέα ανακοίνωσή της πως «το όνομα Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στα ονόματα μικρών μαθητών, που χωρίς ντροπή και με ακροδεξιό μίσος δημοσίευσε και στοχοποίησε προχθές ο κ. Μπογδάνος».
Όπως σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η χυδαιότητα και η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη, που από τη μια καλύπτει το ρατσιστή βουλευτή του, αρνούμενος να τον διαγράψει και από την άλλη χρησιμοποιεί την οικογένεια Αντετοκούνμπο για να ξεπλύνει τη ντροπή, ξεπερνάνε κάθε όριο».
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442