Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Σωτηρία Μπέλλου είχε ρίξει βιτριόλι στον άντρα της

Όταν η Σωτηρία Μπέλλου είχε ρίξει βιτριόλι στον άντρα της

Από τις πλέον γνωστές ιστορίες επιθέσεων με βιτριόλι στα χρονικά είναι και εκείνη της Σωτηρίας Μπέλλου όταν η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια είχε ρίξει βιτριόλι στον άνδρα της, όταν έμαθε ότι την απατά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή

Η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πέρσι η Ιωάννα δεν είναι δυστυχώς η πρώτη τέτοιου είδους επίθεση που έχει συμβεί στη χώρα μας. Αρκετές άλλες έχουν συνταράξει το πανελλήνιο, με πιο πρόσφατη την επίθεση εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα πριν από μερικά χρόνια.

Από τις πλέον γνωστές ιστορίες επιθέσεων με βιτριόλι στα χρονικά είναι και εκείνη της Σωτηρίας Μπέλλου όταν η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια είχε ρίξει βιτριόλι στον άνδρα της, όταν έμαθε ότι την απατά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Το 1938 η 17χρονη τότε Σωτηρία Μπέλλου γνώρισε τον Βαγγέλη Τριμούρα, έναν ελεγκτή λεωφορείων που τη φλέρταρε και μετά από λίγους μήνες παντρεύτηκαν. Ο έγγαμος βίος ήταν μαρτύριο, καθώς εκείνος ξενυχτούσε καθημερινά, έπινε και όταν του έκανε παράπονα τη χτυπούσε, ενώ όταν ήταν έγκυος τη χτύπησε τόσο πολύ που τελικά απέβαλε.

Όταν είχε μάθει ότι ο σύζυγός της την απατούσε, κατά τη διάρκεια ενός καβγά, του έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η αρχική ποινή ήταν 3 χρόνια φυλάκιση, αλλά τελικά έμεινε κρατούμενη έξι μήνες. Η φυλακή όμως τη στιγμάτισε για πάντα. Επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά πλέον ήταν δακτυλοδεικτούμενη τόσο από την οικογένειά της, όσο και από την τοπική κοινωνία.

Στις 29 Οκτωβρίου του 1940 η Μπέλλου έφυγε από το σπίτι με προορισμό την Aθήνα, που βρισκόταν σε πολεμικό συναγερμό από την Ιταλική εισβολή στην ελληνο-αλβανική μεθόριο. «Φεύγω, αλλά μια μέρα θα γυρίσω στη Χαλκίδα μεγάλη και τρανή», είπε στους γονείς της…

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024