Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Λύνει» τα χέρια του Μαρτίνς

«Λύνει» τα χέρια του Μαρτίνς

Ο Αφρικανός μέσος είναι από τους πιο πολύτιμους παίκτες στην εφαρμογή του πλάνου του Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος ποντάρει πολλά στην παρουσία του διεθνούς μέσου

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα απόψε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούν την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη.

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Πειραιά, σε ότι αφορά την εξέλιξη του γκρουπ, καθώς αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τη νίκη θ’ αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την εξασφάλιση της πρόκρισης. Από την πρώτη αγωνιστική μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος; Ναι, από την πρώτη αγωνιστική.

Θυμίζουμε πως μια νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μαρσέιγ, αποδείχθηκε αρκετή για να επιτρέψει στον Ολυμπιακό να συνεχίσει στο Γιουρόπα.

Το αποψινό ματς λοιπόν με τους Βέλγους είναι «όλα τα λεφτά» και ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά ότι για τους πειραιώτες υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η απουσία του Γιώργου Μασούρα δεν επιτρέπει στον προπονητή του Ολυμπιακού να ποντάρει σ’ έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία.

Είναι όμως πολύ σημαντικό για τον Μαρτίνς ότι θα έχει στην διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά. Ο διεθνής μέσος έλειψε από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Και η επιστροφή του στην αρχική εντεκάδα των πειραιωτών είναι ένα πολύ καλό νέο για το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς.

Ο Καμαρά έχει αποδείξει πως έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κι αυτό δεν αφορά μόνο το ανασταλτικό κομμάτι. Ο μέσος από τη Γουϊνέα έχει εξελιχθεί σ’ έναν εξαιρετικό δημιουργικό χαφ και παράλληλα σ’ έναν παίκτη που σκοράρει παίζοντας σαν 10άρι πίσω από τον φορ.

Η επιστροφή του Καμαρά θα βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό και σε ότι έχει να κάνει με τα κλεψίματα μπάλας στην μεσαία γραμμή ή και ακόμα κοντά στην περιοχή των Βέλγων.

Ο Αφρικανός μέσος είναι από τους πιο πολύτιμους παίκτες στην εφαρμογή του πλάνου του Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος ποντάρει πολλά στην παρουσία του διεθνούς μέσου.

Ο Καμαρά μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα κάτι που άλλωστε φάνηκε και στην διαδικασία των προκριματικών του καλοκαιριού.

Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ότι ο διεθνής άσος είναι σε θέση να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων και η εντεκάδα της ομάδας του λιμανιού «ξεκινάει» από τον Καμαρά.

Είναι τόσο πολύτιμος ο διεθνής άσος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, που η παρουσία του στην εντεκάδα κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Ο Καμαρά είναι έτοιμος να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποψινή αναμέτρηση και όλα δείχνουν ότι μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας των πειραιωτών για νίκη κόντρα στην Αντβέρπ.

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε μια μεγάλη ευκαιρία, να βάλει βάσεις πρόκρισης με μια νίκη απέναντι στην βελγική ομάδα. Δεν θα έχει εύκολη αποστολή, καθώς η Αντβέρπ είναι μια ισχυρή αντίπαλος αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024