Με δύο μέρες καθυστέρηση, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη είπε τα πρώτα λόγια της σεζόν στους τηλεθεατές για έβδομη σεζόν, ενώ αμέσως μετά καλωσόρισε στην εκπομπή τους νέους της συνεργάτες.
Συγκινητικό ήταν το αφιέρωμα στον αδικοχαμένο Γιώργο Καραϊβάζ.
Στα λευκά, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το κοινό και όπως είπε «καθυστερήσαμε δυο μέρες για να γίνουν όλα καλύτερα».
«Για μένα ξεκινά μια χρονιά διαφορετική, για έβδομη σεζόν, χωρίς τον Γιώργο Καραϊβάζ, όμως ο Θεός μας ευλόγησε να έχουμε πολύ δυνατούς συνεργάτες» είπε και παρουσίασε τη νέα της ομάδα.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.