Νίκος Κοκλώνης, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής έρχονται για άλλη μια φορά σε ένα show γεμάτο αστέρια, μουσική, τραγούδι και χορό.

Ο λόγος φυσικά για το Just The 2 of Us, gγια την πρεμιέρα του οποίου η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

Με χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, μοναδικό τόνο και λέει… κυριολεκτικά… κι ένα τραγούδι!

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Δέσποινα Βανδή, η οποία μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο. Σε αυτό η κορυφαία Ελληνίδα σταρ χρίζεται βασίλισσα του show από τον παρουσιαστή, Νίκο Κοκλώνη. Στην λεζάντα του βίντεο γράφει: Συγγνώμη @mariabacodimou και @vickystavropoulouofficial αλλά ήρθε ο καιρός να καταλάβετε τι συμβαίνει τελικά!😂

Πριν λίγες ημέρες στην πρώτη συνάντησή της, η ομάδα της εκπομπής φωτογραφήθηκε στο νέο φαντασμαγορικό πλατό και ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης δεν παρέλειψε να επιδείξει τις ικανότητες του στο τραγούδι, ερμηνεύοντας το «Χειρότερα», τη μεγάλη επιτυχία της Ελένης Χατζίδου σε στίχους και μουσική Παντελή Παντελίδη.