Συνέντευξη στη Livesport παραχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με αφορμή την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.
Ο σερβοέλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Ένωσης στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ωστόσο τόνισε πως είναι νωρίς να γίνεται κουβέντα για πρωτάθλημα.
Όσα είπε ο Μπάγεβιτς:
«Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ και να ενθουσιαζόμαστε πολύ. Σίγουρα περιμένουμε και ακόμα καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ.
Η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο καλή στην πορεία. Έδειξε ότι έχει ποιότητα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλή και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο το μέλλον είναι δικό μας».
Για τους στόχους της ομάδας: «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος της. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Πραγματικά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».
Για την απόδοση του Ζούμπερ: «Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή με τον Ιωνικό και αυτό έχει σημασία».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ, ο ταλαντούχος άλτης με την καλύτερη επίδοση στον κόσμο τη φετινή σεζόν – Το προφίλ του 21χρονου Βούλγαρου που «απειλεί» τον Τεντόγλου στον αποψινό τελικό του μήκους.
Σοκαριστικός τραυματισμός αθλήτριας σε αγώνα ποδηλασίας στον αγώνα Μιλάνο-Σαν Ρέμο, που γλίτωσε την καραμπόλα, αλλά όχι την πτώση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο κακός χαμός προκλήθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόντσιτς και τον Γκόγκα Μπιτάντζε, με τον Σλοβένο αστέρα να κατηγορεί τον Γεωργιανό σέντερ ότι του έβρισε την οικογένεια.