Ο Φερστάπεν ευθύνεται για την σύγκρουση με τον Χάμιλτον
Οι διοργανωτές του αγώνα της Μόντσα αποφάνθηκαν ότι ευθύνεται ο Μαξ Φερστάπεν για τη σύγκρουση με τον Λιούις Χάμιλτον.
Ο Μαξ Φερστάπεν που προηγείται στην κατάταξη των οδηγών του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα, θα έχει μείωση τριών θέσεων στην εκκίνηση του προσεχούς γκραν πρι της Ρωσίας, αφού οι διοργανωτές του αγώνα της Μόντσα, αποφάνθηκαν ότι ευθύνεται για τη σύγκρουση του μονοθέσιού του με αυτό του αντιπάλου του για τον τίτλο Λιούις Χάμιλτον.
Η σύγκρουση που είχαν στο ιταλικό γκραν πρι τους έθεσε εκτός αγώνα, όταν η Red Bull του Ολλανδού οδηγού βρέθηκε κυριολεκτικά πάνω από την Mercedes του Χάμιλτον.
Το ρωσικό γκραν πρι είναι προγραμματισμένο για τις 26 Σεπτεμβρίου.
- Μέσι μετά την πρόκριση: «Υποφέραμε ξανά, αλλά αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να πιστεύει»
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
- Αργεντινή – Ελβετία 3-1 (παρ.): Υποφέρει γιατί η καρδιά της πρωταθλήτριας… αντέχει!
- Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442