Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη - Αποσωληνώθηκε η 36χρονη έγκυος που βρίσκεται στη ΜΕΘ με κοροναϊό

Κρήτη – Αποσωληνώθηκε η 36χρονη έγκυος που βρίσκεται στη ΜΕΘ με κοροναϊό

Η έγκυος που διανύει την 26η εβδομάδα της κύησης προσβλήθηκε από τον κοροναϊό και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στην εντατική, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση κρίσιμη.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την 36χρονή έγκυο που χρειάστηκε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου.

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, η 36χρονη γυναίκα έχει επαφή με το περιβάλλον καθώς σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζελείου Κώστα Τερζάκη που μίλησε στο ekriti.gr, τις προηγούμενες ώρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αφύπνισής της.

«Η 36χρονη έχει ξυπνήσει και πλέον δεν είναι διασωληνωμένη, παραμένει όμως στη ΜΕΘ. Το έμβρυο είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από τους γιατρούς» ήταν η δήλωση του Διοικητή του νοσοκομείου στο ekriti.gr

Η έγκυος που διανύει την 26η εβδομάδα της κύησης προσβλήθηκε από τον κοροναϊό και οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή της στην εντατική, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση κρίσιμη. Άμεσα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή της.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες μέρες και μετά από ιατρικό συμβούλιο είχε αποφασιστεί να προχωρήσει καισαρική τομή που θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει έγκυο και έμβρυο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024