Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βατσλίκ – «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Βατσλίκ – «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι Ερυθρόλευκοι.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Τόμας Βατσλίκ, μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο, για την 1η αγωνιστική της Super League.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα με πολλές μονομαχίες και τάκλιν. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που αν παίζαμε ακόμα 30 λεπτά σίγουρα θα σκοράραμε.

Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό. Όμως θα έχουμε ευκαιρία να καλύψουμε το έδαφος. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσηλωθούμε στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από την Πέμπτη (16/09). Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Για το αν ήταν το δεύτερο ημίχρονο το πιο εύκολο της καριέρας του: «Δεν απειλήθηκα από τον αντίπαλο. Έπρεπε να κάνω μόνο μερικά βολέ ή να δώσει οδηγίες για την τοποθέτηση των αμυντικών. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε αλλά είμαι χαρούμενος με την αμυντική αντιμετώπιση της ομάδας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.»

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024