Γκιουλέκας στον OT – Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο
«Η δυσπιστία του Θεσσαλονικιού έγκειται στο ότι άκουσε πολλά και είδε λίγα», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
«Έχει ακούσει πάρα πολλά ο βορειοελλαδίτης. Γi’ αυτό περιμένει να δει έργα. Περιμένουμε από ομιλία πρωθυπουργού συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα». Αυτό ανέφερε ο κ. Κώστας Γκιουλέκας, πρόεδρος επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας Βουλής, βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσσαλονίκης, μιλώντας στο περίπτερο του Oικονομικού Ταχυδρόμου στη ΔΕΘ.
«Η δυσπιστία του Θεσσαλονικιού έγκειται στο ότι άκουσε πολλά και είδε λίγα», τόνισε χαρακτηριστικά, φέρνοντας ως παράδειγμα το μετρό της Θεσσαλονίκης που, όπως είπε, επρόκειτο να γίνει το 2012, προκειμένου να γιορταστεί ένας αιώνας ελεύθερης πόλης.
Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι μετά τον Πειραιά, σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορείς να το κάνεις αυτό χωρίς έναν καλό εμπορευματικό σιδηρόδρομο».
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή σήμερα ο 41χρονος – Οι ισχυρισμοί και το σκηνοθετημένο έγκλημα
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»
- Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος Ιουνίου – Παραμένει η αβεβαιότητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442