Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι - Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη

Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη

«Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Θέλει να είναι σε όλη την διαδικασία, αν και ψυχολόγοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν, γιατί στη δίκη θα ξαναζήσει όλη την επίθεση. Θέλει να πάρει απαντήσεις, αν και πιστεύω ότι δεν θα τις πάρει», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στη δίκη, παρά το γεγονός ότι ο εφιάλτης της επίθεσης με βιτριόλι θα ζωντανέψει ξανά, και θέλει να πάρει τις απαντήσεις της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

«Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Θέλει να είναι σε όλη την διαδικασία, αν και ψυχολόγοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν, γιατί στη δίκη θα ξαναζήσει όλη την επίθεση. Θέλει να πάρει απαντήσεις, αν και πιστεύω ότι δεν θα τις πάρει», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, ένα άτομο που οργανώνει με τόσο καλό τρόπο αυτό το σχέδιο το έχει μελετήσει.

«Η Ιωάννα βρίσκεται σε μία άτυπη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται, γιατί όλο το καλοκαίρι η Ιωάννα δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. Ο ήλιος και η ζέστη προκαλούν πόνο στα τραύματά της», δήλωσε.

Ο κ. Λύτρας τόνισε πως δεν θα αναλάμβανε ποτέ την υπεράσπιση της κατηγορούμενης. «Έχει δικαίωμα υπεράσπισης ο κάθε άνθρωπος και είμαι υπέρμαχος του τεκμήριου της αθωότητας», υπογράμμισε.

«Η Ιωάννα είναι ένα γενναίο παιδί και έχει εισπράξει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ο λόγος για τον οποίο προκύπτει ότι έγινε αυτό, μπήκαμε στη θέση της. Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε εμάς, την κόρη μας, σε ένα δικό μας πρόσωπο», κατέληξε.

«Το πρόσωπο της Ιωάννας δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως πριν»

Για τις δυσκολίες αποκατάστασης της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε μίλησε η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου.

«Τις πρώτες μέρες και για αρκετό καιρό δεν έβλεπε τον εαυτό της. Συμφώνησε και είχε συνεργαστεί. Οι πρώτες εικόνες ήταν δύσκολες και δεν χρειάζονταν να βαρύνει την ψυχή της με αυτές τις εικόνες» δήλωσε η γιατρός.

Όπως ανέφερε, η Ιωάννα είδε πρώτη φορά το πρόσωπό της λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με την γιατρό, η πυκνότητα και η ποσότητα του υγρού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις ζημιές που υπέστη η άτυχη Ιωάννα. «Έπεσε πάνω σε ζωτικά όργανα. Δώσαμε μάχη για να διατηρηθεί το μάτι της» σημείωσε η κ. Καλοφώνου.

Μάλιστα, όπως είπε, η Ιωάννα έχει κάνει 9 μεγάλα χειρουργεία έως τώρα και «μετά το δικαστήριο και θα κάνουμε και άλλες επεμβάσεις».

«Το παλιό της πρόσωπο δεν θα μπορεί να είναι ποτέ ξανά το ίδιο γιατί χάσαμε το δέρμα. Το δέρμα όταν χάνεται δεν αντικαθίσταται» υπογράμμισε η γιατρός.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024