Επίθεση με βιτριόλι – Οι «πρόβες» της δράστριας πριν επιτεθεί στην Ιωάννα
Στις φωτογραφίες φαίνεται η 36χρονη στις 19 Μαΐου του 2020, δηλαδή μια ημέρα πριν την επίθεση στην Ιωάννα, να κινείται στη Θησέως, στην Καλλιθέα, κοντά στην εταιρία όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα
Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν το πώς έδρασε η κατηγορούμενη με το βιτριόλι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Star, φαίνεται η 36χρονη στις 19 Μαΐου του 2020, δηλαδή μια ημέρα πριν την επίθεση στην Ιωάννα, να κινείται στη Θησέως, στην Καλλιθέα, κοντά στην εταιρία όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα.
- Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Ιωάννα: Γιατί έδειξα το καμένο πρόσωπό μου – «Θα πάω στο δικαστήριο χωρίς να ντρέπομαι και να φοβάμαι»
Έκανε… «πρόβα»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη έκανε «πρόβα» ένα 24ωρο πριν κάνει πραγματικότητα το σατανικό σχέδιό της. Όπως όλα δείχνουν, κατόπτευε κατόπτευε την περιοχή, έβλεπε πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και πώς θα μπορούσε να κινηθεί αν κάτι πάει λάθος.
Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται να κρύβει τα χαρακτηριστικά της, φορώντας γυαλιά ηλίου, μάσκα αλλά και περούκα, όχι όμως την καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι η 36χρονη αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί, να μεταφερθεί από τις φυλακές της Θήβας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη που είναι δίκη για την υπόθεση.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
- Μαρτίνεθ: «Ο Μπαντιό έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό» – Τι είπε για τον Μοντέρο
- Νέα ζωή για το «Εργοστάσιο Τέχνης»
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)






























![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442