Να μην… μπορεί ακόμα να «χωνέψει» τον διωγμό του από το Facebook και το Twitter, λόγω των εμπρηστικών αναρτήσεών του, μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, στις αρχές της χρονιάς μοιάζει ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ, ο οποίος έχει αποκλειστεί οριστικά από το Twitter και μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 από το Facebook για υποκίνηση βίας στο Καπιτώλιο, σε συνέντευξή του στο Fox News χαρακτήρισε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ και άλλους επικεφαλής εταιρειών νέας τεχνολογίας «άρρωστους».

«Ερχόταν στον Λευκό Οίκο και μού φιλούσε τον κ….»

Αναφερόμενος ειδικά στον CEO του Facebook, ο Τραμπ βγήκε εκτός ορίων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «ερχόταν στον Λευκό Οίκο και μού φιλούσε τον κ….».

«Και έλεγα: ‘Ω,  καλό είναι αυτό’. Έχω τον επικεφαλής του Facebook που έρχεται με την υπέροχη σύζυγό του. Και έρχονται και έχουν δείπνο μαζί μου στον Λευκό Οίκο. Και μετά βλέπεις τι κάνουν για μένα και για τους Ρεπουμπλικάνους, και είναι απλώς τρελό. Αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος».

Από το στόχαστρο δεν ξέφυγε και το άλλοτε αγαπημένο του Twitter, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την μετέτρεψε από «αποτυχημένη επιχείρηση» σε επιτυχία. «Η πλατφόρμα ‘έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος’ τώρα που δεν είμαι εκεί» υποστήριξε ο Τραμπ.

Νομικοί σχολιάζουν ότι οι αγωγές του Τραμπ είναι καταδικασμένες σε αποτέλεσμα, εν μέρει ως αποτέλεσμα των ελαττωματικών επιχειρημάτων τους για την Πρώτη Τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο