Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Γερασιμίδου στο MEGA Καλημέρα - «Δεν με έχουν απολύσει ποτέ στη ζωή μου»

Ελένη Γερασιμίδου στο MEGA Καλημέρα – «Δεν με έχουν απολύσει ποτέ στη ζωή μου»

«Δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν .Δεν με έδιωξε ο παραγωγός. Όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας μεταξύ άλλων για την απομάκρυνσή της από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.

«Ο περασμένος χειμώνας ήταν πολύ δύσκολος για το θέατρο «Από Κοινού», αλλά τώρα ετοιμαζόμαστε για τον χειμώνα να πραγματοποιήσουμε το ποντιακό θέατρο, τρία μονόπρακτα με ζωντανή μουσική» είπε η Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας για τα σχέδια της στο θέατρο.

Απαντώντας τώρα για το σούσουρο που δημιουργήθηκε γύρω από την απομάκρυνσή της από το καστ της νέας σειράς με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε:

«Δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό ίσως αλλά έτσι είναι. Έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ότι αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά και ποτέ δεν με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε δεν έχω πει τίποτα και τώρα λέω αυτό.

Εύχομαι καλή επιτυχία, κυρίως στους συναδέλφους .Δεν ξέρω γιατί εγώ έπρεπε να τιμωρηθώ, ενώ είχα πει από την αρχή ότι εγώ δεν θέλω να εμποδίσω τη δουλειά. Αλλάξαμε και παραγωγή και υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τώρα έχω μάθει ότι τελείωσαν τα γυρίσματα.

Δεν με έδιωξε ο παραγωγός. Όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου ενώ όπως παραδέχτηκε η ίδια,  έχει κλάψει πάρα πολύ για την όλη ιστορία αλλά τώρα είναι ψύχραιμη.

«Δεν μου αρέσει το ψέμα και δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν. Δεν έχουν αυτό που φαντάζεστε να έρθουν να μιλήσουν σε εμένα. Δεν μπορείς να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν συνεργάζεται» συμπλήρωσε με νόημα η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα η Ελένη Γερασιμίδου.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024