Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άιρις Άπφελ -Το fashion icon που έκλεισε τα 100 μόλις ανακοίνωσε το νέο της... επαγγελματικό βήμα

Άιρις Άπφελ -Το fashion icon που έκλεισε τα 100 μόλις ανακοίνωσε το νέο της… επαγγελματικό βήμα

Η Άιρις Άπφελ έχει κότσια και παραδίδει μαθήματα ζωής και θέλησης

Η  Άιρις Άπφελ είναι μία αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, σχεδιάστρια μόδας και style icon, διάσημη για το ξεχωριστό στυλ της, την έντονη προσωπικότητά της, τις τολμηρές επιλογές μόδας και τα δημιουργικά της σχέδια. Αντιπροσωπεύει την αντίληψη ότι το στυλ και η έμπνευση μπορούν να προέλθουν από οπουδήποτε και οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το κόστος.

Γνωστή για τα τεράστια γυαλιά της, τα αμέτρητα βραχιόλια στα χέρια της και το κατακόκκινο κραγιόν της, η Άπφελ είναι ένα από τα πιο διαχρονικά style icons στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας και όλες οι φανατικές fashionistas κάθε ηλικίας κρέμονται από τα χείλη της, όταν χαρίζει απλόχερα τις πολύτιμες συμβουλές της.

H ρωσο-εβραϊκής καταγωγής, μοναχοκόρη του Samuel Barrel, του οποίου η οικογένεια έχει βιομηχανία γυαλιού και της Ρωσίδας συζύγου του Sadye, η οποία είχε μπουτίκ ρούχων. Σπούδασε ιστορία τέχνης στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και εργάστηκε ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Το 1948 παντρεύτηκε τον Καρλ Απφελ και ίδρυσαν μαζί τη βιομηχανία υφασμάτων Old World Weavers.

Ένας αιώνας στιλ


Η αειθαλής Άιρις στις 29 Αυγούστου έσβησε 100 κεράκια, συμπληρώνοντας έναν αιώνα ζωής και συνεχίζοντας ακάθεκτη να το ευχαριστιέται και με το παραπάνω.

Για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, λάνσαρε μια νέα συλλογή γυαλιών, «The Zentennial Collection», σε συνεργασία με την εταιρεία Zenni Optical. Τα γυαλιά, τα οποία συνήθως επιλέγει σε τεράστιους και πολύχρωμους σκελετούς, είναι το πιο χαρακτηριστικό της αξεσουάρ.

Η νέα συνεργασία

«Η H&M είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παγκόσμια συνεργασία με ένα πραγματικό fashion icon – την Iris Apfel. Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η H&M θα γιορτάσει και θα διοργανώσει τα 100α γενέθλια της Iris κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης 2021, τιμώντας την αγαπημένη μούσα της μόδας που υπηρετεί το εμπνευσμένο στυλ για τους λάτρεις της μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Η συλλογή Iris Apfel x H&M αποτίει φόρο τιμής στο μοναδικό της στυλ και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα H&M και online στις αρχές του 2022», έγραψε στο δελτίο τύπου  η εταιρεία που συνεργάζεται με το είδωλο μόδας.

Η αλυσίδα ρούχων επιδίωξε να συνεργαστεί με την  Άιρις Άπφελ λόγω του εκκεντρικού της στυλ και της επιρροής της στην κοινότητα της μόδας. Για 100 χρόνια, ενέπνευσε τους ανθρώπους να δημιουργήσουν, να γιορτάσουν και να αγκαλιάσουν το προσωπικό τους στυλ και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία της μόδας. Τα πολύχρωμα ρούχα και τα τολμηρά αξεσουάρ της αποτελούν σημείο αναφοράς εδώ και δεκαετίες – άλλωστε ενσαρκώνει ένα αληθινό, ατρόμητo style icon.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024