Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά η παραλαβή ελιών στην Ένωση Αγρινίου

Ξεκινά η παραλαβή ελιών στην Ένωση Αγρινίου

Για τα μέλη των Ομάδων Παραγωγών της Ένωσης Αγρινίου θα υπάρξει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πρόσθετη αμοιβή.

Από Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η παραλαβή ελιών στην Ένωση Αγρινίου. Η παραλαβή θα γίνεται στο εργοστάσιο στη Νεάπολη, στα υποκαταστήματα του Συνεταιρισμού και στα κατά τόπους πρατήρια.

Η Ένωση Αγρινίου, με τις υποδομές που έχει δημιουργήσει (εργοστάσιο, δίκτυο διανομής), με τη δυναμική και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στη χώρα και στο εξωτερικό και με την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο για τους ελαιοπαραγωγούς, με πλήρη διασφάλιση του εισοδήματός τους.

Οι παραγωγοί καλούνται να προσέρχονται στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγρινίου στη Σπολάϊτα, όπου και το εργοστάσιο επεξεργασίας – τυποποίησης βρώσιμης ελιάς, στα υποκαταστήματα της Λεπενούς, της Αμφιλοχίας και του Νεοχωρίου.

Και φέτος, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγωγών, η Ένωση Αγρινίου θέτει σε λειτουργία πρατήρια και σταθμούς παραλαβής. Έτσι, οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται και στα σταθερά σημεία παραλαβής ελιών στο Λουτρό, στην Καμαρούλα, στο Αγγελόκαστρο, στην Παλαιομάνινα, στην Παραβόλα, στο Ελαιόφυτο και στο Καστράκι.

Σημειώνουμε ότι ανάλογα με τις ανάγκες, θα λειτουργήσουν πρόσθετοι σταθμοί παραλαβής, όπου χρειαστεί.

Η εξόφληση των τιμολογίων θα γίνεται, όπως πάντα, στην καλύτερη τιμή και τοις μετρητοίς, μέσω τραπεζικών λογαριασμών των παράγωγων.

Σημειώνουμε ότι για τα μέλη των Ομάδων Παραγωγών της Ένωσης Αγρινίου θα υπάρξει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πρόσθετη αμοιβή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024