Πρώτο κουδούνι για εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές θα χτυπήσει στις 13 Σεπτέμβρη και αυτό που επικρατεί σε όλες τις οικογένειες είναι… πυρετός προετοιμασιών.

Βιβλία, τετράδια, μαθητικές τσάντες, γραφική ύλη, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και όλα τα σχολικά είδη βρίσκονται εδώ και καιρό στα ράφια των καταστημάτων και περιμένουν τους γονείς και τους λιλιπούτειους πελάτες.

Άλλωστε, όλοι το ξέρουμε: Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της επιστροφής στο σχολείο και στην καθημερινότητα, ο μήνας που… όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

Για χιλιάδες παιδιά, βεβαίως, σημαίνει επίσης ένα νέο ξεκίνημα στη φοιτητική ή τη σπουδαστική ζωή. Κάθε νέα αρχή φέρνει νέες ανάγκες. Ιδιαίτερα για το μαθητή ή το φοιτητή είναι σημαντικό να προμηθευτούμε έγκαιρα τον απαραίτητο εξοπλισμό για να εισέλθει στη ρουτίνα της σχολικής ή της φοιτητικής ζωής ευχάριστα και με αισιοδοξία.

Ανανέωση του σπιτιού ή του γραφείου

Εκτός, όμως, από τις σχολικές προετοιμασίες και μια αναβάθμιση του σπιτιού, της βεράντας ή του χώρου εργασίας μας, δίνει μια ξεχωριστή, χαρούμενη νότα στις απαιτήσεις του χειμώνα που ακολουθεί. Καθώς όλοι μας διανύουμε έναν ακόμα ιδιαίτερο χρόνο, όπου διαρκώς καλούμαστε να προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα, θέλουμε να νοιώθουμε άνετα, σε χώρους που μας ευχαριστούν και μας βοηθούν να είμαστε δημιουργικοί.

Μετά το καλοκαίρι περνάμε λοιπόν στην οργάνωση και στον προγραμματισμό για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του φθινοπώρου. Και είναι προτιμότερο να τα κάνουμε όλα αυτά κερδίζοντας.

Πώς; Κάνοντας τις αγορές μας για τη νέα σχολική χρονιά με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Αποκτήστε laptop, αγοράστε σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Υπάρχουν εύκολες και φθηνές λύσεις που σας εξασφαλίζουν άνεση στις αγορές σας αλλά και τρόπους για να είστε κερδισμένοι.

  • Επισκεφτείτε ένα φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα των εταιρειών Cosmote και Γερμανός, επιλέξτε το νέο σας laptop, αξίας €399 και άνω και κερδίστε το 20% της αξίας του σε πόντους go4more.
  • Αγοράστε τα σχολικά σας στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr και κερδίστε το 10% της αξίας των αγορών σας σε πόντους go4more.
  • Κάντε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr, κερδίζοντας 10% της αξίας τους σε πόντους go4more.
  • Ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους στα καταστήματα και τα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Πώς κερδίζετε

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά. Τους πόντους σας μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Κάνουμε λοιπόν τις αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό μας πιο αποδοτικές, πιο οικονομικές, πιο ευχάριστες για εμάς και αυτούς που αγαπάμε.

Ξεκινάμε το φθινόπωρο με ανανεωμένη αισιοδοξία, κερδίζοντας επιβράβευση σε κάθε μας αγορά, με το πρόγραμμα go4more και τις κάρτες της Εθνική Τράπεζας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο