Με ένα σεμνό μουσικό αντίο, θα αποχαιρετήσουν τον Μίκη Θεοδωράκη η ΣΤΑ.ΣΥ. (Σταθερές Συγκοινωνίες) σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
Συγκεκριμένα, στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Σεπτεμβρίου, όταν η Αττική γη θα αποχαιρετά τον Μίκη Θεοδωράκη, στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» τα μέλη της ΚΟΑ θα παίξουν αγαπημένα κομμάτια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.
Στο σταυροδρόμι των καθημερινών διαδρομών μας, δύο έμπειροι μουσικοί, ο συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, γνωστός πιανίστας και τραγουδιστής, Βαγγέλης Μπόντας και ο αναγνωρισμένος τσελίστας, Δημήτρης Γούζιος ερμηνεύουν, μεταξύ άλλων, τα χιλιοτραγουδισμένα: Αγάπη μου, Όμορφη πόλη, Μαργαρίτα μαγιοπούλα, Άρνηση και Νύχτα Μαγικιά.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων