Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντσίνι για Μπαλοτέλι – «Είναι απογοητευτικό που δεν έχει δείξει όσα είναι ικανός να κάνει»

Μαντσίνι για Μπαλοτέλι – «Είναι απογοητευτικό που δεν έχει δείξει όσα είναι ικανός να κάνει»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πορεία που έχει πάρει η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι τα τελευταία χρόνια.

Η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία χρόνια. Ο Ιταλός επιθετικός έχει χαθεί από το προσκήνιο, αγωνιζόμενος σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας (Μόντσα) και νεοφώτιστες του τουρκικού πρωταθλήματος (Ντεμίρσπορ).

Ένας άνθρωπος που τον ξέρει πολύ καλά είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, Με τον Μπαλοτέλι, ο Ιταλός τεχνικός έχει συνεργαστεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο 56χρονος ήταν αυτός που είχε δώσει την ευκαιρία στον 31χρονο σήμερα επιθετικό να αγωνιστεί με την φανέλα της Ίντερ, σε ηλικία 18 ετών. Ο Μπαλοτέλι έπαιξε στους Νερατζούρι για τρία χρόνια (2008-2010) κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα.

Η συνέχεια δόθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον Μπαλοτέλι να είναι ο άνθρωπος που έκανε την ασίστ στον Αγκουέρο για να επιτευχθεί το ιστορικό γκολ απέναντι στην ΚΠΡ και να ανέβουν στην κορυφή της Premier League οι Πολίτες.

Ο Μαντσίνι μίλησε στο RAI Sport για την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του Μπαλοτέλι και χαρακτήρισε απογοητευτικό το γεγονός πως δεν έχει δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.

«Ξεκάθαρα είναι απογοητευτικό για όσους τον ξέρουμε τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και σαν άνθρωπο πως δεν έχει κάνει όσα ήταν ικανός τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια. Μην ξεχνάμε πως είναι 31 ετών, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024