Basket League – Την 8η αγωνιστική το ντέρμπι των αιωνίων
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League, με το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός να διεξάγεται την 8η αγωνιστική
Η κλήρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Basket League είναι γεγονός, με το πρωτάθλημα να ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου.
Η κληρωτίδα είχε κέφια, καθώς την 1η αγωνιστική θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια με βαριά ονόματα, και συγκεκριμένα το Άρης – Παναθηναϊκός και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ.
Αυτό που περίμεναν όλοι ήταν φυσικά το «αιώνιο ντέρμπι», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 8η αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό.
Το περσινό ζευγάρι των τελικών θα δώσει ραντεβού την 9η αγωνιστική, με τους Πράσινους να φιλοξενούν το Λαύριο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Basket League:

- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pic)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442