Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ηλιάκη - Η νέα συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου και η επιστροφή στην τηλεόραση

Μαρία Ηλιάκη – Η νέα συνεργασία με την Κατερίνα Καραβάτου και η επιστροφή στην τηλεόραση

«Το ήθελε πολύ. Δεν με ρώτησε! Μου είπε απλά ότι θα το κάνουμε μαζί» δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη, μιλώντας για τη νέα συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA

Η Μαρία Ηλιάκη έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό, αποφάσισε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη εντασσόμενη στο δυναμικό του MEGA.

Στην σχετική επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού, αναφέρεται:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία».

Λίγο πριν από την ΜEGAλη της επιστροφή στην μικρή οθόνη, η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας στην Real life για όλους και για όλα.

Πως να ονομάσω την επιστροφή σου στην τηλεόραση τέσσερα χρόνια μετά; «Η τύχη του μωρού»;

Όχι, αυτό ήταν το «θέλω της Καραβάτου»! Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές απ’ έξω – απ’ έξω, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τώρα.

Είναι, όμως, ωραίες οι συνθήκες. Είναι το MEGA, είναι το Σαββατοκύριακο, που για εμένα είναι αρκετά σημαντικό γιατί θα μπορώ τις καθημερινές να είμαι με το παιδί.

Στενό μαρκάρισμα από την Κατερίνα, λοιπόν…

Το ήθελε πολύ. Δεν με ρώτησε! Μου είπε απλά ότι θα το κάνουμε μαζί.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες; Επιστροφή στα παλιά;

Αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου, γιατί από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και είμαστε και οι δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι πια. Σκέφτηκα τι ωραία που θα είναι με έναν άνθρωπο που τον ξέρω τόσο καλά, που ξέρω ότι δεν θα δημιουργήσουμε πρόβλημα η μία στην άλλη.

Η Κατερίνα δεν είναι άνθρωπος της ίντριγκας, είμαι πολύ σίγουρη για εκείνη και συνεργαζόμαστε πολύ ωραία, με πολλή όρεξη. Ενώ διαφέρουμε πάρα πολύ σε κάποια πράγματα, σε άλλα σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

Σου έλειψε η τηλεόραση;

Ίσως να μου έλειπε αυτό το δημιουργικό που βγάζεις πάνω στη δουλειά. Οι συσκέψεις, οι ομάδες, αυτά μου λείπουν. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εδώ και περίπου 18 χρόνια η δουλειά μου είναι αυτή. Είναι μια καθημερινότητα η οποία, κάποιες φορές, μου έλειπε.

Αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να αισθάνομαι ότι είμαι δυστυχισμένη εκτός τηλεόρασης. Δεν παύει, όμως, να είναι μια δουλειά την οποία κάνεις για χρόνια, βιοπορίζεσαι από αυτήν και είναι κάτι που το έχεις διαλέξει.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024