Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν το Rick and Morty συνάντησε το Back to The Future

Όταν το Rick and Morty συνάντησε το Back to The Future

O πρωταγωνιστής των θρυλικών Back to The Future, Christopher Lloyd, μεταμορφώνεται σε Rick και ξετρελαίνει τους φαν της σειράς Rick and Morty

Αν είσαι φαν της σειράς Rick and Morty το έχεις μάλλον σκεφτεί ήδη κι εσύ. Ο χαρακτήρας του Rick Sanchez είναι ίδιος ο Dr. Emmett Brown από τη θρυλική πια σειρά ταινιών Back to The Future.

Σε ένα βίντεο μόλις 15 δευτερολέπτων μπορέσαμε να απολαύσουμε τον Christopher Lloyd ως Rick Sanchez, από την γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων Rick and Morty.

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν λίγες μέρες, δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό Twitter του Adult Swim, του καναλιού όπου προβάλλεται η σειρά και δείχνει τόσο τον Christopher Lloyd, όσο και τον Jaeden Martell (It, Knives Out) στον ρόλο του Morty, να επιστρέφουν στη διάσταση C-132.

Λίγο αργότερα δύο ακόμα βίντεο δημοσιεύτηκαν, ενθουσιάζοντας του φαν της animation σειράς που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας για ενήλικους δημιουργήθηκε από τον Τζάστιν Ρόιλαντ και τον Νταν Χάρμον, προβάλλεται από το AdultSwim στις ΗΠΑ και το Netflix έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής του για τις περισσότερες χώρες εκτός Αμερικής.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024