Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει τις δηλώσεις Πατούλη η Μαρίνα - «Έχει ο Γιώργος καθημερινή επαφή με το παιδί;»

Διαψεύδει τις δηλώσεις Πατούλη η Μαρίνα – «Έχει ο Γιώργος καθημερινή επαφή με το παιδί;»

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε ποδαρικό στο Πρωινό και μίλησε για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA Καλημέρα ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πατούλης.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε ποδαρικό στο Πρωινό και μίλησε για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

«Το φετινό καλοκαίρι για μένα είχε κάποιες ιδιαιτερότητες, δεδομένου ότι έχει επέλθει αυτή η ανατροπή στην προσωπική μου ζωή. Ήμασταν μαζί 35 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή μαζί. Παντρευτήκαμε 18 χρονών. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Με συγκλόνισε αυτή η ανατροπή αλλά η ζωή προχωράει. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα γίνει αυτό γι’ αυτό έκανα πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στην οικογένεια μου. Έχασα ένα στήριγμα. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω συμβιβασμούς. Δεν υπάρχει τέλειος γάμος, ούτε τέλεια σχέση. Επένδυσα στον Γιώργο. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ ότι στα 50 ανατράπηκε η ζωή μου. Έχω τον τίτλο της ζωντοχήρας…» εξομολογήθηκε η ίδια.

Έκπληκτη με τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη

Η Μαρίνα Πατούλη έμεινε έκπληκτη με τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη που προβλήθηκα στο MEGA το πρωί της Δευτέρας και αφορούσαν τη σχέση του με τον γιο του Αλέξανδρο.

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στην Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω. Ποτέ δεν παίρνει τον Αλέξανδρο βράδυ να μείνουν μαζί. Με τον γιο μου μένω στην Βούλα. Ο Γιώργος λόγω των υποχρεώσεών του στη δουλειά δεν έχει χρόνο να τον πάρει. Δεν θέλω να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, βέβαια είναι ουσιαστικές και μαρτυρούν κάποια πράγματα. Τον Ιούλιο αποφασίσαμε να κάνουμε αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, ώστε να βρούμε τον βηματισμό μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε πως να είμαστε δίπλα στο παιδί σωστά. Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασε. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικά. Με ξάφνιασε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για ακόμη μια φορά» απάντησε η Μαρίνα Πατούλη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024