Πυρκαγιά ξέσπασε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στο 2ο χλμ Νέου – Παλαιού Αγίου Αθανασίου στην Έδεσσα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 Πυροσβέστες. Από την πυρκαγιά υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου που ήταν κλειστό το διάστημα αυτό, αλλά θα ξεκινούσε σε λίγο καιρό τη λειτουργία του.
Το περιστατικό ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.