Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η οικογενειακή διαμονή στην Αθήνα αποκτά μια κορυφαία υπογραφή

Η οικογενειακή διαμονή στην Αθήνα αποκτά μια κορυφαία υπογραφή

Το avant-garde boutique ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena σας προσφέρει την αίσθηση διαμονής σε ένα πραγματικό πολυτελές διαμέρισμα στο πιο όμορφο σημείο του κέντρου

Δεν επισκέπτεσαι στ’ αλήθεια την Αθήνα αν δεν μείνεις στο κέντρο της. Η ζωντάνια, η ομορφιά, ο χαρακτήρας της, μόνο εκεί μπορούν να γίνουν αισθητά – ενώ εκεί «κρύβει» και τα μεγαλύτερο μέρος του αρχαιολογικού της πλούτου. Η επαναλειτουργία, από τις 3 Σεπτεμβρίου 2021 του Grecotel Pallas Athena, ενός μοναδικού ξενοδοχείου με art chic αισθητική και ξεχωριστή ζεστασιά, σας δίνει ακόμη ένα λόγο να επιλέξετε την καρδιά της Αθήνας για τη διαμονή σας – ιδίως αν ταξιδεύετε μαζί με την οικογένειά σας.

Οι φωτεινοί χώροι του, τα δωμάτια και οι σουίτες που κοσμούνται από μοναδικά έργα διάσημων καλλιτεχνών και είναι διακοσμημένα με την πάντα ιδιαίτερη κομψότητα και αισθητική των Grecotel, συνθέτουν έναν χώρο που ταξιδεύει όλες σας τις αισθήσεις.

Υψηλή αισθητική στην πιο προνομιακή τοποθεσία

Στα ευρύχωρα, κομψά δωμάτια του Grecotel Pallas Athena, θα αισθανθείτε πραγματικά σαν στο σπίτι σας, αφού εκτός της διεθνούς φήμης φιλοξενίας της Grecotel, η ενδιαφέρουσα διακόσμηση κάνει τον κάθε χώρο μοναδικό. Τα παιδιά σας θα λατρέψουν τα αυθεντικά graffiti στους τοίχους – πραγματικά έργα τέχνης – και όλοι θα απολαύσετε τους περιπάτους στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Και αν τα παιδιά δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη τα 12 έτη, μπορούν να μείνουν δωρεάν στο δικό σας δωμάτιο.

Για ακόμη πιο αναβαθμισμένη εμπειρία διαμονής, μπορείτε να επιλέξετε τις φανταστικές Loft Suites, στον τελευταίο όροφο του Grecotel Pallas Athena, που σας προσφέρουν την πιο εντυπωσιακή θέα της Αθήνας, αλλά και την ατμόσφαιρα ενός high-class διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης.

Το Grecotel Pallas Athena, εξάλλου, βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης, τη γραφική Πλάκα και τα περισσότερα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, χάρη στην προνομιακή του τοποθεσία στην Πλατεία Κοτζιά, δίπλα στο Δημαρχείο. Από εκεί, μπορείτε να εξερευνήσετε το σύνολο του αθηναϊκού αστικού ιστού, καθώς σε λίγα λεπτά βρίσκεστε σε δυο κεντρικούς σταθμούς του μετρό: Μοναστηράκι (Πράσινη & Μπλε Γραμμή) και Ομόνοια (Πράσινη & Κόκκινη Γραμμή) – οι οποίοι σας συνδέουν με ευκολία με το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, το λιμάνι του Πειραιά και τον Σταθμό Λαρίσης.

Γεύσεις που συναρπάζουν

Γεμίστε τις ημέρες σας ξεχωριστές γεύσεις, στο κομψό εστιατόριο και το lounge bar του Grecotel Pallas Hotel με τη μεγάλη βεράντα, στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου. Εκεί θα ξεκινάτε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο, απολαμβάνοντας το πλούσιο πρωινό της Grecotel και τα μοναδικά πιάτα – έργα γαστρονομικής τέχνης – με την υπογραφή του executive chef της Grecotel, Σάκη Τζανέτου. Μια επίσκεψη στην «Κρητική γωνιά» με τα παραδοσιακά εδέσματα είναι επιβεβλημένη!

Ιδανική επιλογή για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις

Ακόμη κι αν η επίσκεψή σας στο Grecotel Pallas Athena γίνει για λόγους αναψυχής, αμέσως θα διαπιστώσετε τις δυνατότητες που ανοίγει για επαγγελματικές συναντήσεις, meeting ή ακόμη και συνέδρια. Η βολική του τοποθεσία σε σχέση με το Αεροδρόμιο (απέχει μόλις 34 χλμ. από αυτό), τα άνετα, φωτεινά του δωμάτια και κυρίως οι ειδικά σχεδιασμένες εγκαταστάσεις του διασφαλίζουν πως κάθε επαγγελματική συνάντηση στο εσωτερικό του θα στεφθεί με επιτυχία.

Η πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων του Grecotel Pallas Athena μπορεί να φιλοξενήσει έως και 20 άτομα, ενώ το ξενοδοχείο παρέχει γραμματειακή και οπτικοακουστική υποστήριξη, υψηλού επιπέδου catering και επαγγελματική εξυπηρέτηση, business corner και – φυσικά – δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και τα δωμάτια, καθένα εκ των οποίων διαθέτει και το δικό του γραφείο.

Για να διασφαλίσει τη μέγιστη υγειονομική ασφάλεια και ευεξία, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας, η Grecotel εφαρμόζει το αυστηρό πρωτόκολλο λειτουργίας Grecotel Stay Safe, το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο grecotel.com.

Welcome back

Για να γιορτάσει την επαναλειτουργία του, το Grecotel Pallas Athena προσφέρει έκπτωση 20% στο κόστος διαμονής σας, στο οποίο περιλαμβάνεται:

  • Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων
  • Δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών
  • Προσφορά Καλωσορίσματος με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό
  • Δωρεάν WIFI

Αν επιλέξετε τη διαμονή σε κάποια από τις πολυτελείς σουίτες, επωφελείστε και μιας ακόμη προσφοράς:

Του δωρεάν δείπνου με εκλεπτυσμένες γεύσεις αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας στο κομψό Gourmet Restaurant.

grecotelpallasathena.com

Αθηνάς 65 & Λυκούργου
Τ.Κ 105 51
Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
Τηλ.: 210 3250900

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024