Οικονόμου κατά Τσίπρα – «Ντελίριο ψεμάτων και διχαστικών μηνυμάτων»
«Πυρά» κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή Αλέξη Τσίπρα.
«Την ημέρα που ο Ελληνισμός θρηνεί τον Μίκη Θεοδωράκη -έναν άνθρωπο που με τη ζωή, τις υπερβάσεις και την στάση του υπηρέτησε την εθνική ενότητα κι ομοψυχία- ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε ένα ακόμη ντελίριο ψεμάτων, διχαστικών μηνυμάτων και άθλιων προσωπικών επιθέσεων» τόνισε ο κ. Οικονόμου για να προσθέσει.
«Προφανώς είχε ετοιμάσει την ομιλία του πριν ανακοινωθεί η απώλεια του μεγάλου Έλληνα. Το γεγονός όμως ότι επέλεξε να την εκφωνήσει αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πόσο κατώτερος είναι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου. Ειδικά τη σημερινή ημέρα, η σύγκριση είναι συντριπτική εις βάρος του. Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος. Και το κυριότερο εκτός εποχής».
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
