Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mad Clip - Θρίλερ με αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε - Κίτρινο Audi R8 αναζητά η Αστυνομία

Mad Clip – Θρίλερ με αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε – Κίτρινο Audi R8 αναζητά η Αστυνομία

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα δεύτερο, πολυτελές και ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Mad Clip εξετάζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα των trapper Mad Clip που έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο του προσέκρουσε πάνω σε δέντρο της παραλιακής στη Βουλιαγμένη.

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα δεύτερο, πολυτελές και ιδιαίτερα μεγάλης ιπποδύναμης, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον ράπερ Mad Clip εξετάζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:  Mad Clip – Ένας μεγιστάνας από αλάνα που έφυγε νωρίς

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει:

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI , μοντέλου R 8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016».

Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολώνα χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος.

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές και μαρτυρούν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν το σώμα του οδηγού την ώρα που αρκετοί είχαν αναγνωρίσει το πολυτελές αυτοκίνητο και είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Διαβάστε επίσης: Mad Clip – Τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα σε γάμο λίγο πριν τον θάνατό του

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και υλικό από κάμερες της περιοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το ατύχημα. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο μουσικός ήταν σταματημένος στο φανάρι και μόλις άναψε πράσινο ξεκίνησε μαζί με ένα άλλο όχημα αναπτύσσοντας πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι την ώρα που το αυτοκίνητο του Mad Clip χάνει τον έλεγχο, το άλλο όχημα χωρίς να έχει κάποια επαφή μαζί του στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο.

Όσον αφορά τα τραύματα του 34χρονου αυτά ήταν κυρίως στα πόδια αλλά πιθανολογείται ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024