Μάξιμος Μουμούρης – Μας συστήνει τον νέο του ρόλο και μας εξηγεί γιατί πρέπει όλοι να δούμε την Γη της Ελιάς
Ο Μάξιμος Μουμούρης θα υποδυθεί τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές
«Η Γη της Ελιάς», η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, που υπογράφει σκηνοθετικά ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου έρχεται απόψε στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού.
Ο νέος ρόλος
Ο Μάξιμος Μουμούρης θα υποδυθεί τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο:
Προσωπικός φίλος του Ιπποκράτη Βρεττάκου, συμβολαιογράφος, ο εξ απορρήτων της οικογένειας. Άνθρωπος με άκρες και μεγάλη επιρροή. Παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει και πολλές αντιπάθειες. Είναι σκληρός και απόλυτος. Γοητευμένος, εδώ και χρόνια, από την Αθηνά, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη, θα βρει την ευκαιρία να την πολιορκήσει στενά.
«Την ‘Γη της Ελιάς’ πρέπει κάποιος να την δει για τις έντονες σχέσεις που δημιουργούνται, για τις έντονες συγκρούσεις που δημιουργούνται και την όμορφη ατμόσφαιρα της Μάνης»
Δείτε την δημοσίευση
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα τρία άτομα για τη δολοφονία 40χρονου
- Πόλο: Τη Δευτέρα η κλήρωση του Ολυμπιακού
- Live: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
- ΕΡΓΑΝΗ: Μειώθηκε o πραγματικός μέσος μισθός – Όνειρο απατηλό τα 1500 ευρώ μικτά




