Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ – Τέλειωσε και του Γέφτιτς, έρχεται στην Αθήνα

ΑΕΚ – Τέλειωσε και του Γέφτιτς, έρχεται στην Αθήνα

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Ντάρκο Γέφτιτς που αναμένεται στην Αθήνα μέχρι το βράδυ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως ολοκληρώνει η ΑΕΚ τις κινήσεις της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αφού μετά τον Στίβεν Ζούμπερ κάνει δικό της και τον Ντάρκο Γέφτιτς. Η Ένωση συμφώνησε σε όλα με τη Ρουμπίν Καζάν αλλά και τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις ανακοινώσεις.

Το deal προβλέπει δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς κοντά στο ένα εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα ο Ελβετός χαφ θα υπογράψει από τώρα συμβόλαιο ως το 2025, το οποίο και θα ενεργοποιηθεί μόλις η ΑΕΚ πληρώσει τη ρήτρα. Αλά Ζούμπερ δηλαδή. Εξάλλου οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τον ίδιο μάνατζερ ο οποίος και πρότεινε τον παίκτη στους «κιτρινόμαυρους» και όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Ο 28χρονος διεθνής άσος, είναι ένας δημιουργικός μέσος που παίζει πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 αλλά και εσωτερικός δεξιός χάφ στο 4-3-3 και στο 4-1-4-1 που θέλει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Φέτος έχει παίξει σε οκτώ ματς με τη Ρουμπίν και έχει πετύχει και ένα γκολ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024