Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κριστιάνο – Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ

Κριστιάνο – Πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε επιτυχώς τα ιατρικά τεστ και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να φορέσει ξανά την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε μετά από δώδεκα χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος να την οδηγήσει ξανά στις μεγάλες επιτυχίες.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έριξαν την «βόμβα» της απόκτησης του Πορτογάλου το απόγευμα της Παρασκευής, γεμίζοντας με ενθουσιασμό και προσδοκίες τους φιλάθλους της ομάδας.

Το τέλος του Ρονάλντο από την Γιουβέντους συντελέστηκε με γρήγορες κινήσεις, με τον 36χρονο να βρίσκεται στην γενέτειρά του, την Μαδέιρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό συνέβη με επιτυχία και έφερε ακόμα πιο κοντά τον Ρονάλντο στην επανεμφάνισή του με τους Κόκκινους Διαβόλους. Την είδηση έκανε γνωστή το SkySports και έτσι το μόνο που απομένει για να δουν οι φίλαθλοι τον Πορτογάλο να αγωνίζεται ξανά με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ, είναι η υπογραφή του διετούς συμβολαίου συνεργασίας που έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024