Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάσω Γουλιελμάκη - Τι θα δει στο MEGA αμέσως μόλις γυρίσει από τις διακοπές της;

Βάσω Γουλιελμάκη – Τι θα δει στο MEGA αμέσως μόλις γυρίσει από τις διακοπές της;

H Βάσω Γουλιελμάκη ανυπομονεί για το νέο πρόγραμμα

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» έρχονται στο νέο πρόγραμμα του MEGA για να μας θυμίσoυν από ποια υλικά χρειάζεται να είναι φτιαγμένη μια δυνατή κωμική σειρά.

Ένα σπιρτόζικο σενάριο, που μπλέκει τις παρεξηγήσεις με το σουρεαλισμό και τις συγκρούσεις με τις αντιφάσεις. Και φυσικά, το πιο δυνατό καστ ηθοποιών με περγαμηνές στην κωμωδία, οι οποίοι πλαισιώνονται από νέους ταλαντούχους συναδέλφους τους.

Όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο MEGA συμβαίνουν στο Κουδουνάρι, μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας. Οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Στο καστ θα συναντήσουμε την Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία μας αποκάλυψα όλες εκείνες τις εκπομπές που αναμένει να δει στον καναπέ της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Μόλις τελειώσουν οι διακοπές μου, θα πάω στο σπίτι θα καθίσω στον καναπέ και θα βλέπω MEGA. Τι θα βλέπω; Τι θα βλέπω; ‘ Πάμε Δανάη ‘ το κορίτσι το γλυκό, Ελένη Μενεγάκη, Σίσσυ Χρηστίδου, Κατερίνα Καραβάτου, Ελεονώρα Μελέτη, μετά θα βλέπω ωραίες ταινίες και σίριαλ.

Αυτά τα καινούργια. Πρώτο και καλύτερο ‘ Συμπέθεροι από τα Τίρανα ‘, Ρέππας – Παπαθανασίου. Θα γελάω, θα γελάω συνέχεια. Παπακαλιάτης, Ανδρέας Γεωργίου, CELEBRITY GAME NIGHT με την Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και την νέα εκπομπή του Γιώργου Τσιμιτσέλη.

Αλλά αυτό που θα βλέπω κάθε Κυριακή είναι SUPER ΜΠΑΛΑ, θα μαθαίνω τα μέσα και τα έξω του γηπέδου και τα γκολ», είπε η ηθοποιός

Δείτε την δημοσίευση

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024