Το καλοκαίρι συνεχίζει να απολαμβάνει η Χριστίνα Κολέτσα και οι φωτογραφίες με μαγιό έχουν στο προφίλ της στο Instagram την τιμητική τους.

Η Χριστίνα Κολέτσα διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, παραμένει εντυπωσιακή και μια ματιά της στον λογαριασμό της στο Instagram αρκεί για να πείσει και τους πιο δύσπιστους.

«Η οικογένεια δεν ήταν ποτέ για μένα προτεραιότητα. Να κάνω ένα παιδί και να γίνω μανούλα. Αυτό που μετρούσε για μένα ήταν να βρω έναν άνθρωπο και να νιώσω πως αυτός είναι οικογένεια μου. Μπορεί και να μη γίνει ποτέ, πάντως δεν έχω κανέναν νταλκά αυτό να γίνει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

«Πολλές φορές είπαν για μένα ότι δεν τραγουδάω καλά και ότι απλά είμαι όμορφη. Εννοείται ότι με επηρέασαν και με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που γράφτηκαν για μένα.

Ντρέπομαι ακόμα και να μεταφέρω τις λέξεις που έχουν χρησιμοποιήσει για μένα σε τίτλους. Καταλαβαίνω ότι θέλουν κάπως να πουλήσουν αλλά πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός και μια αξιοπρέπεια» έχει επίσης δηλώσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο