Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γωγώ Γαρυφάλλου - «Είπα στην κόρη μου: Όταν πας στα μεγάλα κανάλια...»

Γωγώ Γαρυφάλλου – «Είπα στην κόρη μου: Όταν πας στα μεγάλα κανάλια…»

Άστραψε και βρόντηξε το Γωγουλίνι για το νέο κύκλο του Big Brother

Χθες θυμηθήκαμε το Γωγουλίνι, σήμερα ας ακούσουμε και τι έχει να πει.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου, λοιπόν, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #not και έδωσε μια συνέντευξη με πολλά… ενδιαφέροντα σημεία.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τους λόγους που δεν της αρέσει το Big Brother και τους λόγους που θα ήθελε η κόρη της να δουλέψει στο μέλλον στην τηλεόραση – άλλωστε και η ίδια η Γωγώ, όπως είπε, φέτος δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, που δεν είχαν όμως ενδιαφέρον για εκείνη.

Για τις προτάσεις που δέχτηκε, είπε:

«Ήταν η πιο πετυχημένη μου σεζόν. Είμαι η πιο παλιά από όλους που είναι αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση. Δέχτηκα προτάσεις, αλλά πολύ τηλεμάρκετινγκ, ρε παιδί μου».

Για το Big Brother δήλωσε:

«Το Big Brother δεν μου άρεσε καθόλου. Και εγώ παιδί ριάλιτι είμαι και πιο σκληροπυρηνικού ριάλιτι. Το πνευματικό επίπεδο των παιδιών και οι διάλογοι είναι λίγο περίεργοι και οι προσωπικότητες»

Για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της:

«Με τον μπαμπά της κόρης μου είμαστε πιο καλά τώρα παρά το διάστημα που μείναμε 5 μήνες παντρεμένοι. Τον Κυριάκο δεν τον αισθάνθηκα ποτέ άντρα μου. Το αισθάνθηκα φλερτ. Είμαι τέλεια για φίλη για αυτόν τον άνθρωπο, πώς προέκυψε η καψούρα; Θα κάνω κι άλλο παιδί και θέλω να υιοθετήσω άλλο ένα παιδάκι. Έχω φτάσει σε ηλικία που διαλέγω, δεν με διαλέγουν».

Για την… τηλεοπτική καριέρα της κόρης της:

«Αν η κόρη μου θελήσει να ασχοληθεί με την τηλεόραση θα τη μανατζάρω. Της έχω πάρει και «επιστροφή» (σ.σ. το ακουστικό των παρουσιαστών) μινιόν, την έκανα ειδική παραγγελία και της είπα “όταν θα πας στα μεγάλα κανάλια θα έχεις τη vintage επιστροφή της μαμάς”. Έχω τρέλα με την κόρη μου, την έχω γράψει σε πρακτορείο μοντέλων και περιμένουμε να κάνουμε μια μεγάλη καμπάνια στην Αίγυπτο. Είναι πολύ όμορφο παιδάκι και θα πρέπει να περάσει και κοινωνικά μηνύματα»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024