Προφυλακιστέος ο Μεντί για τις κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης
Ο Μπεντζαμίν Μεντί θα παραμείνει στις φυλακές μετά την απολογία του αναφορικά με τις καταγγελίες που τον βαραίνουν για την διάπραξη τεσσάρων βιασμών και μιας σεξουαλικής παρενόχλησης
Ο Μπεντζαμίν Μεντί απολογήθηκε σήμερα για τις βαριές κατηγορίες που του καταλογίζονται και συγκεκριμένα την διάπραξη τεσσάρων βιασμών και μιας σεξουαλικής κακοποίησης.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής συνελήφθη εχθές στο Μάντσεστερ από την αστυνομία του Cheshire, με την Σίτι να τον παύει από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Ο Μεντί πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου και τα όσα είπε δεν έπεισαν το σώμα, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο συνήγορος του Γάλλου ετοιμάζει αίτηση εγγύησης προκειμένου ο πελάτης του να αφεθεί ελεύθερος.
Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι διέπραξε τις ειδεχθείς ενέργειες από τον Οκτώβριο του 202ο μέχρι τον Αύγουστο του 2021, με τα θύματά του να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω.
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442