Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρονάλντο, ο Καβάνι και η μάχη για το νούμερο «7»

Ο Ρονάλντο, ο Καβάνι και η μάχη για το νούμερο «7»

Μετά την είδηση - βόμβα της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτό που απασχολεί πλέον είναι το νούμερο που θα φέρει στη φανέλα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, καθώς το αγαπημένο του «7» είναι κατοχυρωμένο από τον Έντινσον Καβάνι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκαλώντας πανδαιμόνιο στις τάξεις των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων».

Έτσι, μετά το καλωσόρισμα της αγγλικής ομάδας στον Πορτογάλο, το αμέσως επόμενο στοιχείο που ήδη «απασχολεί» είναι το νούμερο που θα φέρει στην εμφάνισή του.

Είναι γεγονός πως το πολυζητημένο νούμερο «7» της Γιουνάιτεντ είναι κατοχυρωμένο από τον Έντινσον Καβάνι και είναι αυτό που υποχρεούται να έχει, βάσει των κανονισμών της Premier League, μέχρι και το τέλος της σεζόν 2021/2022.

Θα… αποχωριστεί το «7»

Στην επιστροφή του στο Νησί, λοιπόν, ο Ρονάλντο θα κληθεί να αποχωριστεί το νούμερο «7» με το οποίο συστήθηκε στους Άγγλους φιλάθλους, και να επιλέξει κάποιο άλλο. Ο κανονισμός της Premier League ωστόσο, προβλέπει πως το σενάριο να πάρει ξανά το «7», θα είναι εφικτό εάν και εφόσον ο Ουρουγουανός στράικερ φύγει από την ομάδα ή εάν η Γιουνάιτεντ πάρει ειδική άδεια από την Premier League προκειμένου να πραγματοποιήσει την αλλαγή.

Επιπλέον, οι αριθμοί των παικτών στο αγγλικό πρωτάθλημα κατοχυρώνονται από την έναρξη της σεζόν και δεν θεωρείται εφικτό το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές.

Υπενθυμίζεται πως ο «Matador» έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» για έναν χρόνο, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα, το τί πρόκειται να πράξει για χάρη του Ρονάλντο.

Οι εν λόγω κανονισμοί ισχύουν αυστηρά στην Premier League, ωστόσο στο Champions League οποιαδήποτε αλλαγή είναι εφικτή, οπότε προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024